Paheliyan in English with Answer Part-2


-7

Total Paheliyan – 10

Language – English

Good Score – 6+

Tags – Paheliyan in English, Riddles, Paheli English, Brain Teasers, English Paheliyan, Riddles in english, paheli english vali

  1. What am I? I am an animal. I live in the jungle. I like bananas.

Ans. A monkey

2. What am I? You have to break me before you can use me.

Ans. A Egg

3. Who makes it, does not need it. Who buys it, has no use for it. Those who uses it can neither see nor feel it. What is it?

Ans. Coffin

4. I can travel all around the world without leaving my corner. Who Am I ?

Ans. A Stamp

5. I have many teeth, but can’t bite. Who Am I ?

Ans. A Comb

6. What am I ? I have one eye but can’t see.

Ans. A Needle

7. I’m tall when I’m young, I’m short when I’m old. What am I ?

Ans. Candle/Pencil

8. I walk with you almost every day, yet you never notice me. You step on me, but you never say sorry. What am I ?

Ans. Your Shoes

9. If I have it, I don’t share it. If I share it, I don’t have it. Who is it ?

Ans. Secret

10. A father’s child, a mother’s child, yet no one’s son. Who am I ?

Ans. Daughter

Read this also – Paheliyan in English with Answer Part 1


Like it? Share with your friends!

-7

Comments

comments